BORSOS LŐRINC - közös gyerek *** EDY ANDERE - öltő GIOVANNI BATTISTA -pap *------- HORRIBILE FLAGELLUM - hardkór+++++++++++MIKE NYLONS - műanyag[[[[[[[[[[[[[[[[[REX REGNUM - politikus

2009. április 2., csütörtök

2008-as motivációs levelem az FKSE-nek


Motivációs levél 01.

Borsos János vagyok, erősen motivált.

Motivációs levél 02.

Muszály csinálnom valamit. Muszály csinálnom valamit. Muszály csinálnom valamit. Muszály csinálnom valamit. Muszály csinálnom valamit. Muszály csinálnom valamit. Muszály csinálnom valamit. Muszály csinálnom valamit. Muszály csinálnom valamit. Muszály csinálnom valamit. Muszály csinálnom valamit. Muszály csinálnom valamit. Muszály csinálnom valamit. Muszály csinálnom valamit. Muszály csinálnom valamit. Muszály csinálnom valamit. Muszály csinálnom valamit. Muszály csinálnom valamit. Muszály csinálnom valamit.

Motivációs levél 02b.

Muszáj csinálnom valamit. Muszáj csinálnom valamit. Muszáj csinálnom valamit. Muszáj csinálnom valamit. Muszáj csinálnom valamit. Muszáj csinálnom valamit. Muszáj csinálnom valamit. Muszáj csinálnom valamit. Muszáj csinálnom valamit. Muszáj csinálnom valamit. Muszáj csinálnom valamit. Muszáj csinálnom valamit. Muszáj csinálnom valamit. Muszáj csinálnom valamit. Muszáj csinálnom valamit. Muszáj csinálnom valamit. Muszáj csinálnom valamit. Muszáj csinálnom valamit. Muszáj csinálnom valamit.


Motivációs levél 03.

"Lehet, hogy zokogni fognak, ne ijedjenek meg! Lehet, hogy fényeket is látnak majd, ez teljesen természetes – készítette fel az egybegyűlt félezer embert a rendezvény háziasszonya, Gátszegi Maggie. A közönség egy portréfilmből megtudhatta, hogy 39 évvel ezelőtt csoda történt, megszületett Braco."


Motivációs levél 04.

"Come with me, if you want to live"


Motivációs levél 05.

"Tisztelt Hölgyem/Uram!

Ezúton szeretném az X napilapban meghirdetett csoportvezetői pozíciójukat megpályázni.

Mint ahogyan önéletrajzomból is kitűnik, több mint X éves tapasztalattal rendelkezem, és nagy gyakorlatot szereztem pénzintézeti vonalon.
Számomra nem gond 10-20 fős csoport irányítása, és összefogása, az esetleges munkatársi konfliktusok kezelése, szem előtt tartva a minőségi ügyfélkapcsolatot.
Tanulmányaim során átfogó ismereteket szereztem a pénzügyi, gazdasági vonalon, és készen állok arra, hogy tovább képezzem magam amennyiben szükséges.
Több mint X éves pénzintézetnél eltöltött vezetői gyakorlatom után családi – férjem –építőipari vállalkozásában tettem próbára magam. Sokrétű sikereket értünk el, mind munkaerőfejlesztés, mind forgalomnövekedés szempontjából.
Jelenleg szeretnék visszatérni újra a pénzügyi a területre, hiszen ezt a területet érzem igazán testhezálló munkakörnek.
Munkatársaim kitartó, lelkiismeretes, segítőkész embernek ismertek meg. Célom egy olyan stabil munkahelyen, hosszútávon, fiatalos környezetben dolgozni, ahol munkámmal hozzájárulhatok a cég sikereihez.

Szolnok, 2002-08-08

Üdvözlettel:

Fehér Virág"


Motivációs levél 06.

12 évvel ezelőtt kutyasétáltatás céljából beszálltam a tízemeletesünk liftjébe a 6. emeleten. Megkíséreltem úgy utazni a lifttel, ahogy még senki nem utazott és senki nem is fog soha.


Motivációs levél 07. (Kiegészítés a 03-as számú motivációs levélhez)

"Kedves Érdeklődők,

Megértésüket és türelmüket kérjük, mert a hirtelen ránkszakadt telefon és e-mail rengeteget kis önkéntes csapatunknak fel kell dolgozni. Alább következzen néhány lényegi információ:

* A magyarországi Braco találkozóra még nincs időpont.
* Bécsbenjunius 29-én van. Magyar csoport kiutazásának szervezése
* Hírlevélen tudjuk értesíteni a jövőben az összes tudnivalóról.
* iwiwen Braco magyarországi Közösség.
Szeretettel,
Braco csoport"

Motivációs levél 08.
Alkotnom, teremtenem, tennem, csinálnom, változtatnom, változnom, munkálkodnom, dolgoznom, melóznom, nyomatnom, építenem, installálnom, festenem, rajzolnom, kaparnom, hegesztenem, forrasztanom, növelnem, csökkentenem, öntenem, szárítanom, oldanom, fagyasztanom, mondanom, szerkesztenem, számolnom, elrontanom, javítanom, csoportosítanom, hozzáadnom, kivonnom, adnom, vennem, lopnom, bánnom, megosztanom, kiáltanom, suttognom, sírnom, vonyítanom, elnémulnom, haragudnom, megbocsájtanom, kitörnöm, áttörnöm, fúrnom, faragnom, rejtenem, találnom, emelnem, tolnom, húznom, csavarnom, szögelnem, útnöm, vágnom, rágnom, csiszolnom, hegyeznem, kopognom, dobognom, zajonganom, ugatnom, szívnom, fújnom, nyelnem, köpnöm, röhögnöm, zenélnem, szereznem, dalolnom, terveznem, elvetnem, írnom, széttépnem, ragasztanom, kapálnom, ásnom, álmodnom, elesnem, felállnom, folytatnom, pisilnem, szarnom, mosdanom, vágnom, sikálnom, vakulnom, látnom, éreznem, tudnom, hinnem, tévednem, szeretnem, halnom, megélnem kell.


Motivációs levél 09.

Én akarok lenni az első Borsos János, aki tagja lett a stúdiónak.


Motivációs levél 10.

Ha tag lehetnék, kampányolnék a környzetszennyezés ellen, a földért és az állatokért, mert szemetelnek, klímaváltozás van és olyan aranyosak.


Motivációs levél 11.

"Óvodába járok, alkalmanként pedig forgatásra, fotózásra, szépségversenyre megyek.
Sokat táncolok és énekelek, nagyon szeretem a hercegnőkől és a pónikról szóló meséket.
Kedvenc állataim a lovak és a kutyák, de minden más állatot is hamar a szívembe zárok.
Eddigi eredményeim:
Little Miss Hungary 2007. Baby kategória I. helyezett
Little Model 2007. modellverseny: Mini kategória I. helyezett
Tündér-sziget szépségverseny 2007.: ovis tündér kategória I. helyezett
Little Miss Barbie Modellverseny II: helyezett
Találkozhattál már velem néhány pillanat erejéig az RTL klub csak csajok című műsorában, illetve a fix.tv Kecccs Up című műsorában készült velem és Szirmai Mónival egy közös riport. Ősszel a pest megyei kábeltv 187 magazin című műsorába készült rólam egy rövidke portréfilm."


Motivációs levél 12.

Csak akkor vagyok hajlnandó jelentkezni, ha felvesztek! Ha nem vesztek fel, nem jelentkezem.


Motivációs levél 13.

"Fedeztetést vállalok a képen látható Imkó Von Thüringen 80 cm marmagasságú, robosztus testfelépítésű, 2,5 éves fiatal kannommal.
Eredményei:3 X Béby nagyon igéretes, 1 X Béby Res. Bestinshow, 7 X kitünő, 2 X Res.CAC, 1 X CAC, tenyészthető.
Az első két fedeztetést jelképes összegért, vagy kölyökkutyáért végzi.
IMKÓ."


Motivációs levél 14.

"Fogyi társat keresek Jelenleg 98kg vagyok és a vágyott 75kg lenne az igazi! Keresek olyan sikeres fogyózókat akik kb ennyi súlytól szabadultak meg!"


Motivációs levél 15.

Akkor is felvennétek, ha egyszercsak kiderülne rólam, hogy nem vagyok művész?


Motivációs levél 16.

"Születésem után nagyon hamar bezöldült a szemem, ebből anyám – aki mindig is hitt abban, amit nem látott, csak érzett – tudta, hogy kivételes képességekkel áldott meg a sors. Persze anyaként ő ettől inkább féltett, mintsem örült volna neki, de elfogadta saját feladatát, és mindig ügyelt arra, hogy nyitva hagyja előttem a megismerés lehetőségét.
Két éves korom körül legtöbben már tudták rólam a környezetemben, hogy aki ölébe vesz, annak önkéntelenül is a beteg tagját kezdem simogatni. Ez még akkor is így volt, ha az illető ruhája alá kellett beférkőzöm kicsi ujjacskáimmal."


Motivációs levél 17.

Muszály(j) valamit bevallanom nektek.
Még sohasem voltam FKSE tag.


Motivációs levél 18.

"Helosztok!
Szeretnék egy NEVELDÉT létrehozni(rövid időn belül) -ez nekem egyedül is menne, csak mind elöbb ()-be írtam "rövid időn belül"...-és ehez kéne nekem EGY programozó társ, amiket elvárok:
-MySQL ismeret, -kezelés;
-PHP ismeret, -kezelés,írás;
-Csapatmunka

Akit érdekelne, vegyen fel MSN-re!"


Motivációs levél 19.

"Nem értem, hogy ha valakinek vannak álmai, akkor miért ne valósíthatná meg őket??? Nem nagy álmaim vannak, modell akarok lenni. Eddig nem nagy cucc, mert fenn vagyok egy ügynökségnél. Deh én emo modell akarok lenni és már írtam is nekik ezügyben. Ez olyan nagy dolog, hogy ne tudnám megvalósítani??? Ugyanmár. Mert megfogom valósítani. És miért hiszi mindenki azt, hogy nem tudom, hogy mi az az Emo??? Igenis, tudom!!!! Nekem nem kell megmagyarázni. És képzelje el mindenki, hogy szeretek élni!!!! (...) Nem azért vannak álmaim, mert emo vagyok. Akkor is lenne rengeteg, ha teljesen átlagos csaj lennék. Ennyit erről. Rájöttem, hogy az élet nem mindig kegyes és barátságos. És??? NEM AZÉRT VAGYOK EMO MERT VANNAK ÁLMAIM ÉS MEGAKAROM VALÓSÍTANI ŐKET ÉS LEGYŐZNI AZ AKADÁLYOKAT!!!!!"


Motivációs levél 20.

"Sziasztok!
Hallottam a csapatotokról, hogy kirándulásokat szerveztek és én is szeretnék csatlakozni. Szeretném megtudni, hogy hogyan lehet feliratkozni. T. Cs."


Motivációs levél 21.

"Azért azt mondom: Nem emlékezem róla, sem az ő nevében többé nem szólok; de mintha égő tűz volna szívemben, az én csontjaimba rekesztetve, és erőlködöm, hogy elviseljem azt, de nem tehetem."


Motivációs levél 22.

"Szevasztok Yonny vagyok de ezuttal nem a Priestemmel szeretnék hozzátok jelentkezni(de lehet h. annak is irok majd 1 lapot ide kitudja) hanem a Mageemmel Varázslooval.

Karakter neve:varázsloo
Karakter szintje:60
Karakter kasztja:mage
Életkor:16
Talent:0/0/51 kicsit Frostos vagyok de nem miattam haverom talentolt át erre én majd átnyomom magam Arcane/Frostra vagy fordítva még nemtudom
Guild haladása érdekében megváltoztatnád e talentelésed:persze meg is fogom.
Kulcsok Mc/Onyxia/Bwl/Naxxramas:hát mivel Priestel töltöttem az egész nyarat így csak MC kulcsom van de 10perc alatt össze szedem a kulcsokat ha gond van.
HLI Tapasztalat:hát. AQ40 Saturáig minden ami él és mozog
Felszerelés:nem nagyon értek ehez az allakhazamhoz ezért inkábbl leírom h. t0 meg pvp settem van.
Fire res:szerintem 0 de megyek 1-2 UBRS BRD azt megszedem magam... Jah de meg van a 20all reses chestem szoval van vagy 50G resem
Nature res:0
Szakmák,különleges receptek:Tailoring skinning semi recept de megvan a Skinning Knife +10skill Beastböl
Előző guildek:Immortalized Coma meg ilyenek
Akik ismernek és akár kezeskedhetnek érted a klánból:ööö. Darksoul-t meg Megdöglesz-t ismerem meg mondjuk a fél guildet.
Mennyit tudsz online lenni főleg 19:00-24:00ig(nap/hét):Hát ez kényes téma mert mikor h. maradjunk annyiban h. raid end végéig tudok maradni nem vagyok 1 lelépegetös de ha mennem kell akkor joval elöre fogok szolni
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni: Mert annyira unatkozok h. nem tudok mitcsinálni a szabad idömben."


Motivációs levél 23.

"Már nagyon rég óta tűzoltó szeretnék lenni, de még nincsenek információim arról, hogy mi kell ehhez és, hogy nekem majd hova kell menni. Így van néhány kérdésem amire szeretnék választ kapni: Mi kell ahhoz, hogy tűzoltó váljon belőlem, és ha elvégeztem az iskolát, hova kell mennem? Most csak ezek azok amikre a legjobban kiváncsi vagyok. Kérem ezekre válaszoljanak! Köszönöm!"


Motivációs levél 24.

"Mindig barátságos és derűs vagyok. Nincsenek fájdalmaim, és nem szenvedek." (...) Magam is elboldogulok. (...) Én mindig boldog vagyok. (...) Legyetek mindig boldogok és békések." (...) Ők ortopéd specialisták."


Motivációs levél 25.

A nevem Eddie Andere, iró vagyok. Fehérvárcsurgó közelében születtem, a kincsesbányai elágazónál. Nyár volt és szólt a rádió, az autót a feleségem vezette.


Motivációs levél 26.

1.


Motivációs levél 27.

"A 9200 is gyorsabb az MX440-nél, de nem is igazán ez számít, hanem az hogy a GF4 MX440 az csak DirectX7-es kártya és semmi köze sincs az igazi GF4-hez (ami DX8-as). A GF4 MX440 az egy felturbozott GF2 (DX7), még annyit sem tud mint egy GF3 (DX8). A 9200 pedig már DX8.1-es kártya, a R9600 és a GF6600 pedig már DX9-esek, de a GF6600 az sokkal jobb mint egy R9600. Bár nem egy kategória a kettő."


Motivációs levél 28. (Kiegészítés a 03-as számú motivációs levélhez)

"Very soft faszkorbács Braconak, és valamennyi embernek aki hagyja, hogy nézze."


Motivációs levél 29.

Pont ennyi idős vagyok.


Motivációs levél 30.

(...) "amikor megismerkedtem az indiánokkal Ohio-ban, azt mondták nekem, hogy E.T.-t ufóval szállították a Földre a Plejádok csillagrendszeréből. Azt is elárulták, hogy én magam is "csillagember" vagyok, ami nekem is meggyőződésem és nagyon jól érzem így magam. Nem tudjuk pontosan, ki készítette a kristálykoponyákat, de nekem azt mondták az indiánok, hogy E. T.-t én magam készítettem, amikor "odaát" éltem. (...) A kristálykoponyák földön kívüli voltát az ohio-i indiánokon kívül a maya leszármazottak is elismerték, amikor egy Sedonában tartott napfelkelte-ceremónia alkalmával elvesztették a kristálykoponyájukat. Én nekik akartam adni E.T.-t, de ők azt mondták, hogy én vagyok a megfelelő őrző és még hosszú lesz a közös utunk. Nagyon kiváltságosnak érzem magam, hogy az előző tulajdonosok, őrzők saját magukkal egyenértékűnek fogadtak el, s megfelelőnek tartanak erre a feladatra."


Motivációs levél 31.

Nyilatkozom arról, hogy: roma/cigány vagyok nem roma/nem cigány vagyok.

4 megjegyzés:

  1. Kicsit szétszórt : )

    VálaszTörlés
  2. Kedves Uram!
    Az elmebeteg összelopkodott motivációs levelei közül legyen kedves a 11. számút kivenni.
    Köszönettel

    VálaszTörlés
  3. Kedves névtelen!

    Nem szeretném kivenni a 11. számú elmebeteg motivációs levelet a többi sorából, mert olyan kedves nekem. Vagy megnyugtatná, ha odaírnám honnan és kitől származik az idézet?

    VálaszTörlés