BORSOS LŐRINC - közös gyerek *** EDY ANDERE - öltő GIOVANNI BATTISTA -pap *------- HORRIBILE FLAGELLUM - hardkór+++++++++++MIKE NYLONS - műanyag[[[[[[[[[[[[[[[[[REX REGNUM - politikus

2009. december 21., hétfő

Talált galanb

2009.12.21. hétfő
Lefelé menet, a lépcsőház bejáratánál találtam egy sebesült galambot. Másfél óra habozás után végül úgy döntöttem, beviszem az állatkórházba (Mrozsek hatására). Útközben kaptam a piacon egy nénitől egy pogácsát, azt adtam neki (vadul falta). A kórházban megvizsgálták és kiderítették, hogy a galambnak (fiatal) sérült a lába (összevarrják), le van öntve gázolajjal, vagy benzinnel (mocskos egy munka megtisztítani) és nagyon le van gyengülve (tuningolni kell). Úgyhogy benntartották felépülni (szerdán hívom őket, hogy mi a helyzet).
***




2009.12.23. szerda
Felhívtam őket. Kiderült, hogy az állat fémdarabokat evett (nem éppen jó hír). Ezt leszámítva stabil az arc állapota (etetik).
***
2010. 01.04. hétfő
Most beszéltem velük, azt mondták a madár jól van (továbbra is stabil). Egy jó hét múlva újra érdeklődöm.
***
2010.01.13. szerda
A galamb jól van, de az elengedéshez még néhányszor le kell mosni a tollait (egy hét múlva megint próbálkozom).
***
2010.01.29. péntek
A doki szerint még egyszer le kell mosdatni a madarat (még egy kicsit olajos) és ha elmúlnak ezek a nagy hidegek el lehet engedni. Majd hívom őket (nagyon hálás vagyok).
***
2010.03.23 kedd
Kb egy hónapja, amikor épp nem tudták adni a dokit, kértem, hogy szóljanak, ha majd az elengedésről lesz szó. Azt mondták oké, felirták az adataimat és ennyi.
Később volt, hogy kerestem őket, de vagy nem volt bent akit kerestem, vagy foglalt volt sokáig. Így szépen elmaradoztak a kereséseim.
De ma végre megint csörögtem. A doktor úr közölte velem, hogy nincs baja a jószágnak, csak épp az egyik többnapos ünnepkor történt, hogy a kollégája hazavitte magával ketrecestül, hogy ne a korházban legyen bezárva az ünnep idején, aztán -jó idő lévén- hétvégén el is engedte a Bethlen Gábor tér közelében.
Azt mondják jól volt, elrepült.

3 megjegyzés:

  1. légyszi, majd update-elj, hogy hogy van...

    VálaszTörlés
  2. .Tegnap este, mély merengésben a budin, észrevettem egy magányos hangyát a szürke padlón. Rövid habozás után (sem) nem léptem rá...

    VálaszTörlés